Set Primary menu by going to Appearance > Menus

Perjantai-illan paardit

Perjantai on kyllä viikonpäivistä paras. Voiko sitä kukaan kiistää? Tämä perjantai erityisesti, sillä T yllätti minut tullessaan kotiin iiiiso sushisäkki kainalossa. Sushi on meidän molempien suuren suurta herkkua ja sitä nautimme harvoina ja valittuina päivinä. Ja tänään siihen oli syy, sitä vain en vielä kotiin tullessani tiennyt!

Jääkaapissa erityishetkeä odotellut Keltainen Leski päätyi myös korkattavaksi ja maultaan sopii kyllä erityisen hyvin sushin kanssa. Olin kyllä elätellyt toiveita, että Veuve avattaisi meidän kihlojen kunniaksi mutta olihan nuo T:n mahtavat työuutisetkin sen arvoisia! *ei tässä mitään vihjettä ollut, luulette vain* 😉
drinkki

sushit

sampanja

Näiden kuvien myötä ihanaa viikonloppua kaikille. Huomenna aion lähteä kannustamaan HCR:n varrelle. Tsemppiä teille kaikille, jotka olette lähtöviivalle asettumassa! Ihanaa ilmaa juoksijoille luvattu, askelkin kevenee auringon säteiden lämmittäessä.
Ps. Kaikki kuvat otettu uudella puhelimella. Huikein tuo viimeinen, noin kännykkäräpsyksi! Harmi vaan, että Instagram päätti tänään tehdä päivityksen, jonka jälkeen en ole pystynyt sinne kuvia lataamaan. Toivotaan, että IG:n päämajan nörtit saavat uuden, myös ääsnelosta tukevan päivityksen nopeasti ilmoille. Nimim. Vieroitusoireita!!!!!

 

Ps2. Se brownieohje odottaa edelleen tuloaan. Ehkä huomenna?

 

No Comments

Leave a Comment