Set Primary menu by going to Appearance > Menus

Herkutteluviikonloppu

Viime viikonloppu meni enemmän ja vähemmän herkutellessa. Perjantaina oli työpaikan vuosisuunnitteluseminaari, jossa olin meidän ryhmän edustajana. Seminaari pidettiin Hotelli Seurahuoneella, joka oli täysin uusi tuttavuus minulle. Ihanan ylellinen fiilis huokui hotellista, vaikkakin meidän seminaarihuone oli moderni. Odotukset ruuan suhteen olivat korkealla mutta ainoastaan jälkiruoka ylsi odotuksiin. No okei, se ylitti kaikki odotukset. Jälkkärinä siis suklaabrownie ja sitrus-mascarponevaahtoa. Niin namia, että mietin, voisikohan Seurahuoneelle mennä vain jälkkärile 🙂

Perjantai-ilta jatkui seminaarin jälkeen Huvilateltassa kuunnellen Jukka Poikaa ja Jätkäjätkiä. Ilta päättyi osaltani lyhyeen ja matkasin jo kotiin iltakymmenen jälkeen huonovointisena. Pitänee vain uskoa, että alkoholi ei yksinkertaisesti ole mua varten. Tästä johtuen lauantai menikin hieman huonossa hapessa mutta sain sentään aikaiseksi käytyä Lanternassa katselemassa remppa- ja sisustusjuttuja. Lauantaina herkuteltiin ensin aamupäivällä köyhillä ritareilla ja myöhemmin dippailemalla kasviksia, hedelmiä ja nakkeja leffan seurana. Näistä ei valitettavasti ole kuvia, kun aina unohdan ne ottaa nälkäisenä 🙂

Mutta seuraavan päivän kohokohta oli Dylanin brunssi. Se on jotain uskomattoman ihanaa. Samoja fiiliksiä mussa herättää laivan seisova pöytä. Ruokaa, ruokaa, ruokaa ja vielä kerran ruokaa. Ja jälkiruokaa kans. Suosittelen enemmän kuin paljon käymään tutustumassa Dylanin brunssiin, joka järjestetään sekä la että su. Lämpimästi suosittelen myös pöytävarausta, sillä sunnuntain aiemmasta kattauksesta jouduttiin käännyttämään ihmisiä pois, kun paikkoja ei yksinkertaisesti ollut. Ja tämä ei ollut maksettu mainos 🙂

Nyt tarvitsee rientää hankkimaan huomenna viimeistä työpäivää viettävälle työkaverille pientä läksiäislahjaa.

No Comments

Leave a Comment