Set Primary menu by going to Appearance > Menus

Vit*u noiden tulostimien kanssa!!

Taas oli sen aika, sen hetken kun yrittää jotakin tulostaa mutta toi saakutin kone alkaa taas valittaa. Muste on lopussa, en printtaa enään mitään!

Tää on niin tätä, aina sillon se alkaa kun sitä ei haluaisi. Pitäisi jotakin printata, ja on jättänyt sen vähän viime hetkeen ja sit se alkaa valittaa eikä tee mitään mitä haluaisi. Tiedätte ehkä tunteen, kun tulee sellanen puoliksi paniikki ja puoliksi raivo, että mitä sen asian suhteen sitten tekisikään. Pakko olisi tulostaa yksi juttu, mutta tulostin alkaa kenkkuilla.

Joo, oishan se hyvä kun varautuisi etukäteen tän kannalta, ja ostaisi sitä tulostinmustetta vaikka ihan urakalla sitten kerralla. Siinä on vaan se juttu, että mitäs sitten kun ja jos joskus vaihtaa sen tulostimen? Sitten on hylly täynnä mustepatruunoita, joille ei oo mitään käyttöä, ja kuka nyt ostaisi joltakin randomilta käytettyjä musteita. Ei kukaan!

Joku systeemi kyllä olisi ihan ehdottoman hyvä noiden musteiden suhteen, ettei just kävisi näin köpelösti. Ehkä sitä voisi hankkia aina yhden varamusteen säilöön, niin estäisi näiden hätien synnyn. Tietty sittenkin joutuisi sitä tilaamaan aina uutta mustetta kun edellinen vanhenisi, mutta ainakaan se ei sitten kokonaan koskaan loppuisi kesken. Pahinta on just, kun on pakko saada jotakin printattua ja sit toi alkaa.

Mitens te rakkaat lukijani, miten te hoidatte ton teidän tulostinmuste tilanteenne? Oon aina ennen ostanut noi musteet ihan perus tekniikkakaupoista, mutta joku kavereistani sanoi että ne kannattaisi todellakin hankkia nykyään netistä. Kuulemma paljon halvempaa ja helpompaa, kun ei tarvitse etsiä sitä just tarvitsemaansa mustetta jostakin kaupasta miljoonan muun musteen joukosta. Ennen oon vaan menny tonne Verkkokauppa.com myymälään, mutta sielläkin tosiaan on niin tajuttoman paljon erilaisia musteita, että siinä kyllä kestää aina etsiä se minkä ite tarvii.

Pikaisella etsinnällä tuli vastaan tollanen sivu kuin tulostinmuste.fi, jonne oli laitettu joitakin noita nettikauppoja mitä toi sivun pitäjä suosittelee. Onko kukaan teistä lukijoista käyttänyt jotakin noista, ja voisi ehkä suositella? Mitä pikaisesti noita kattelin, niin vaikuttaisi kyllä aika helposti saavan musteen kotiin ilman että tarvitsisi postia pidemälle lähteä. Voisi sitten hakea tuolta ruokakaupan kyljessä olevasta postista kun paikalla on.

tulostin

Siinä se tulostin vaan möllöttää, mutta ei suostu mitään tekemään ennen kuin saa musteensa.

Tää nykyinen metodi ei mulla ainakaan tuu jatkumaan, sen oon jo päättänyt. Ei pysty jättää tälläsiä kusisia tilanteita taas johonkin tulevaisuuteen, mullakin kun tota mustetta nyt menee aika paljon kun tykkään jakaa ja säilyttäää vähän kaikenlaista juttua ihan paperisena. Oon selvästi ehkä ikäistäni hieman vanhakantaisempi, ainakin mitä tulee näihin asioihin. Poikaystävä tota joskus naureskelikin, se kun lukee kaiken melkein nykyään vaan näytöltä eikä pahemmin tulosta juuri mitään ulos enään paperille.

No joo, tää oli taas nyt tämmönen valitusviesti. Sori jos rupes jo jotakuta ärsyttää, tää on toivottavasti viimeinen tällänen viesti ikinä mun kohdalta enään. Aaarrggghh, joo ei todellakaan enään koskaan tämmöstä tilannettaa, pliiissss!

No Comments

Leave a Comment