Set Primary menu by going to Appearance > Menus

Deittailu Pelkoa

Edelliseen postaukseen littyen, jossa avauduin mun epävarmuuksista ja peloista, kertoo tämäkin kirjoitus lisää sielunmaisemastani. Olen melkein aina kärsinyt melko heikosta itsetunnosta, joka ei ole juurikaan muuttunut, vaikka ulkoiset olosuhteet muutuisivat. Olinpa sitten lihava tai laiha, lihaksikas tai en, samat epävarmuudet jylläävät taustalla, ja pitävät välillä melkein hereillä öisin. Usein näissä ei ole mitään loogista järkeä, mutta on silti vaikea saada näitä ääniä sisällä päässäni hiljenemään.

deittipelkoa

Olen onneksi löytänyt ihanan miehen, jonka kanssa jakaa elämäni tällä hetkellä. Pelottaa kuitenkin kovasti, että hänet menettäisin, ja joutuisin palaamaan deittailumarkkinoille. En ole mikään iloinen sinkku, vaan kaipaan tukevaa suhdetta, joka saa minut tuntemaan oloni hyväksi. Sinkkuna olo ei sovi minulle, joka aiheuttaa ongelmia myös miehen löytämisessä. Kun ei tahdo olla yksin, tulee helposti riippuvaiseksi toisesta ja tulee sellaiseksi kaikkien inhoamaksi puolisoksi, joka ei päästä irti.

Olen tietoisesti pitänyt tätä puolta nyt poissa Teen kanssa, mutta välillä se pääsee ulos. Onneksi olen kertonut tästä Teelle ja hän tietää, että se on vain vaihe, eikä kerro oikeasti mitä tahdon hänen kokevan. Jos kuitenkin joutuisin etsimään taas uutta miestä, en tiedä kuinka hyvin voisin tätä puolta itsestäni peitellä, varsinkaan alussa.

Tämän takia koen pelkoa sinkuksi joutumisesta, ja deittailun uudelleen aloittamisesta. Vaikka en suoranaisesti pidä itseäni viallisena, koen että minussa on puolia jotka eivät vetoa vastakkaiseen sukupuoleen, ja joiden takia voi olla vaikea saada uutta suhdetta käynnistettyä. En myöskään viihdy noilla yleisillä seurustelupaikoilla, kuten discoissa ja klubeilla. Tykkään enemmän olla rauhassa, kotona tai liikkumassa, jossa on sitten kuitenkin vaikea löytää sitä suhdetta.

Voin myöntää, että olen tätä asiaa jo jonkin verran pohtinut, vaikka suhteessa olenkin onnellisesti. En ole voinut olla ajattelematta, mitä tekisin jos suhteemme päättyisi. Baareihin en haluaisi lähteä, joten helpoin tapa olisi varmaan kokeilla nettideittailua. Vaihtoehtoina olisi Tinder, tai sitten ihan nuo perinteiset nettideittisaitit. Voin myöntää, että olen jonkin verran jopa etsinyt tietoa noista netin deittisivuista, joinakin surullisina ja yksinäisinä päivinä kotona. Toivottavasti en joudu niitä ikinä käyttämään, mutta olen ainakin jotenkin tietoinen, miten tulisin jatkossa elämään.

Nettideittailu olisi varmaan minulle se helpoin vaihtoehto, sillä siinä ei tarvitsisi heti nähdä niin paljoa vaivaa. Lisäksi sillä saisi vältettyä nuo ankeat paikat, ja löydettyä samanlaisia miehiä kuin minä olen. Todennäköisesti joku baarista löydetty kundi voisi olla hyvinkin erilainen luonteeltaan kuin minä olen, joskin onhan baareissakin jätkiä, jotka eivät siellä oikeasti viihdy, mutta ovat vain seuraa etsimässä. Valitettavasit netin deittisivustoilla on hieman huono maine, joten osa ei kehtaa sinne mennä vaikka haluaisivat. Tinder on paremmassa maineessa nuorien kesken, ja sen käyttäminen on jopa jotenkin coolia.

Toivon kovasti, että ollaan Teen kanssa yhdessä vielä vuosia ja vuosia. Muuten pelkään kovasti, mitä minun seuraelämälleni tulisi käymään. En ole hyvä suhteiden aloittaja, mutta ainakin ilmeisesti ihan hyvä suhteessa olija. Toivottavasti saan pysyä siinä roolissa.

No Comments

Leave a Comment