Set Primary menu by going to Appearance > Menus

Uskaltaisitko sinä ostaa silmälasit netistä?

Oletko jo kenties ostanut joskus silmälasit netistä, tai edes miettinyt sen tekemistä. Nimittäin mitä olen kaveripiiristäni kuullut, on yhä useampi heistä näin tehnyt ja itse, no itsekkin olen tätä alkanut kyllä harkitsemaan. Vielä en ole kuitenkaan uskaltaunut näin tekemään, vaan asia on ns. vasta harkkinan asteella.

Olen kuitenkin katsellut jo muutamia sivustoja, jossa on ohjeita silmälasien ostamiseen netistä. Tässä on mm. aika tarkat ohjeet miten noi lasit voi ostaa, kun taas täältä löytyy enemmän tietoa yleisesti silmälasien ostamisesta. Olen kyllä siis tutustunut tähän nyt jo jonkin verran, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi tai ehkä uskaltanut näitä laseja ostaa. Kuitenkin kun aika on seuraavat lasit ostaa, ja tämä tapahtuu todennäköisesti jo ennen vuoden vaihtumista, niin suuntaan kyllä nettiin ja tätä kokeilen.

Pelottaa ostaa silmälasit netistä

Tää voi koko kirjoitus tuntua ehkä hieman hassulta ihmisestä, joka ei silmälaseja pidä. Kuitenkin niissä on paljon sellaisia juttuja, joita moni ei ole koskaan joutunut oikein mitenkään hoitamaan. Yleensä kun ostaa silmälasit jostakin liikkeestä, niin ne mittaa ensiksi sun näön, ja sen jälkeen tarjoaa vaihtoehtoja ja malleja joita saa siellä kokeilla. Usein voi ostaa uudet lasit ilman että koskaan oikeastaan selvittää tarkemmin, mitä siinä mittauksessa on saatu selville. Yleensä porukat tietenkin tietää mitkä niiden linssien vahvuudet on, mutta niissä laseissa on kuitenkin monia muitakin mittoja, jotka pitää itse kertoa kun tilaa lasit netistä.

silmälasit mittaus

Tavallinen näöntarkastus meneillään 😀

Ja jos näin ei ole koskaan tehnyt, on helppo pelätä että tulee jotakin tässä hommassa kämmäämään. Itekkin vähän sitä pelkään, vaikka oonkin noihin 0hjeisiin jo niin paljon tutustunut.

Kiitos Jumalan kuitenkin vaikka jotain pilalle menisi netistä tilatessa, niin lasit saa palautettua aina takaisin ilman selityksiä tai ongelmia vähintään 14 päivän sisällä siitä kun ne on kotiin saanut. Tämä on iso plussa nettitilaamisen eduksi, ja sen takia niitä varmaan sitten uskaltaakin tilata. Kannattaa kuitenkin varmistaa tämä, sillä jos ostaa jotkut todella yksilöidyt linssit ja lasit, niin mahdollista on että tämä ei päde. Yleensä kuitenkin tämä toimii ihan näin.

No kaiken tämän vaivan jälkeen palkintona on sitten enemmän rahaa käteen, ja suurempi valikoima. Nämä nyt on itselleni ne suurimman houkuttimet. Osa varmaan tykkää myös siitä, että ei tarvii lähteä ulos kauppaan silmälaseja ostamaan.

Katotaan missä vaiheessa itse uskaltaudun tähän. Ehkä laitan tänne jotain kommentteja tästä sitten kun homma on tehty, mutta jos kaikki menee hyvin niin ehkä ne jää laittamatta.

Kommentteja ja vinkkejä saa vielä kertoa. Nyt on aikaa, joten laittakaan niitä tulemaan jos löytyy jotakin. Kaikki apu kelpaa kyllä mulle!

Ensi kertaa sitten vaan,

Terveisin, Jutta

No Comments

Leave a Comment